Hejsan allihopa!

Wermdö Open är avklarat för i år och vi är så tacksamma för alla som varit med och bidragit till arrangemanget, framför allt till alla föreningar och spelare som var med och gjorde dagen. Tack!

Först lite tråkigheter så vi har det avklarat:
Vi blev dessvärre tvungna att köra tävlingen utan Taekoplan vilket ledde till sent publicerade matchstegar och att några spelare föll bort från matchstegarna till följd av den manuella hanteringen. Vi är så tacksamma för er förståelse och hoppas att alla fick hjälp på plats dagen efter invägningen. Systemet är verkligen oumbärligt.

Nu följer bara roligheter:
Extra stor applåd till Kim Taekwondo som blev bästa klubb och bästa fighter/matta Leo Makela (Kim Taekwondo), Christian Malki (Östermalms Hapkido Taekwondo) och Alexandra Al-Talakani (Linköping Taekwondo). Snyggt jobbat!

Stort tack till våra nya samarbetspartners och sponsorer Puma och Stadium, som utöver ett riktigt bra avtal dessutom lyckats få fram våra nya kläder och funktionärströjor i tid. Det var lite svettigt ett tag, speciellt när Andreas på Stadium ringer två timmar innan deadline och meddelar att hela gallerian är utrymd till följd av brand/rökutveckling. Vi uppskattar verkligen er hjälp Joachim och Andreas och ser fram emot ett grymt samarbete.

Ica Maxi på Värmdö har gått in och delsponsrat tävlingsmaten vilket gjorde att vi kunnat servera extra goda grillade burgare och korvar till alla hungriga spelare. Tur att vädret var på vår sida för båda grillarna gick varma hela dagen!

FineFood är bagarmästarna bakom de ljuvliga bullarna vi hade möjlighet att erbjuda er. Om ni är i krokarna kring Sjöstaden så får ni inte missa ett besök hos dem. Mat, kaffe, bakverk – vi lovar att allt är FineFood!

Magnus och Thomas på Kultur- och Fritidsavdelningen Värmdö Kommun. Vi ler fortfarande inombords och blir alldeles varma när vi tänker på hur lyckosamt det blev att ha tävlingen i Värmdö Sporthall. Er servicenivå har varit helt outstanding!

Tack till våra kompisar på Logama som hade möjlighet att komma upp till Stockholm. Visst är det konstigt att man alltid lyckas glömma något skydd hemma, trots att man packar den där tävlingsväskan hela tiden!

Domarkåren från STU. Det blev lite sen start, men tävlingen kom ju igång! Ni höll en fantastisk god stämning hela dagen igenom som uppmärksammades av många. Tack!

Sist, men inte minst, vill vi tacka STF/Östsvenska Taekwondo Förbundet för arrangemangsstödet.

Vad kan vi bli bättre på?
Har du någon feedback till oss? Vi skulle verkligen uppskatta om du har möjlighet att återkomma till oss med både ris och ros, men gärna ris så vi kan utvecklas.

Varma hälsningar från Team Wermdö

Wermdö Taekwondo Förening
Gustavsbergs Sporthall plan 1
Gustavsbergs Centrum

Föreningsnummer: 45365-68
Organisationsnr: 802463-7053
Bankgiro: 150-0206

Swish: 123 114 9624
Email: info@wermdotkd.se
Föreningen bildad: 2011.12.17