Vi är glada att det var så många som kom och provtränade med oss i helgen. Hoppas du tyckte det var roligt! Är du intresserad av att börja träna med oss är du välkommen till ditt första pass nu på lördag den 22 augusti. Meddela instruktören att du är ny så ser denne till att du kommer rätt.

Tider lördagar (se även vår hemsida)
Kl. 10.00-11.00   6-8 år  (nybörjare)
Kl. 11.00-12.00   9-12 år (nybörjare)
Kl. 12.00-13.30   13 år – (nybörjare + fortsättning)

Provträna igen?
Tillhör du en av dem som inte riktigt har bestämt dig och vill testa igen så är du också välkommen på lördag. Om du sedan vill köra vidare är det bara att fortsätta att komma på träningarna så skickar vi ett inbetalningskort på terminsavgiften.


Hör gärna av dig om du har några frågor eller prata med våra instruktörer på passen.

Välkommen till Wermdö Taekwondo!