Den 15-16 augusti anordnar vi ett 2-dagars träningsläger för alla våra medlemmar på Ekvallen. Förutom roliga och inspirerande träningspass med våra tränare och gästtränare, så kommer även Wermdö Taekwondos Ungdomssektion anordna kringaktiviteter såsom äventyrslekar, vattenkrig, filmvisning och övernattning i Gustavsbergs Sporthall.

Huvudinstruktörer på lägret kommer att vara Broosk Saleh och Shahd Kiani.

Vi kommer också att erbjuda några nybörjarpass där alla som vill kan få komma och prova på taekwondo. Prata med dina kompisar och låt dem hänga med och testa världens roligaste sport!

Varje grupp kommer att träna minst 2 pass varje dag plus att de deltar i kringaktiviteter. Lägret avslutas med en uppvisning i Sporthallen på söndagen dit även föräldrar är välkomna. Vi kommer att ha både vuxna ledare och ungdomsledare på plats under hela helgen. Självklart är vi intresserade av föräldrar som kan vara med och hjälpa till. 

Kostnaden för lägret är 600 kronor och i anmälningsavgiften ingår träning, luncher, middag och frukost. Dessutom får alla deltagare en t-shirt och vattenflaska.  Eventuellt överskott från lägret går till uppbyggnaden av Wermdö Taekwondos ungdomssektion.

Anmälan och inbetalning görs senast den 15 juni på bankgiro 150-0206. Glöm inte att märka inbetalningen med ditt barns namn och Sommarläger2020. (namn_efternamn_sommarläger2020) Om ni är flera i familjen som ska delta så gör du en separat anmälan för varje barn.

KLICKA HÄR FÖR ATT ANMÄLA DIG TILL WERMDÖ TAEKWONDO SOMMARLÄGER 2020!