Tack för ett fantastiskt träningsår och Gott Nytt 2020!
Ett stort tack till alla medlemmar, tränare och assisterande för det gångna året. Med en fin gemenskap som inramning så har vi, pass för pass, blivit lite smidigare, starkare och snabbare! Nu ser vi fram emot träningsåret 2020 och nedan är lite information inför terminsstarten.

Terminsstart, träningstider och gradering vårterminen 2020  
Terminen startar den 14 januari och avslutas den 14 juni och träningstiderna är desamma som förra terminen.
Gradering för vårterminen 2020 sker den 6:e och 7:e juni.

Datum för omgradering (från höstterminen 2019)
För den som ska omgradera så sker detta söndagen den 19 januari. Exakta tider för varje bältesfärg kommer inom kort.

Medlems- och terminsavgifter vårterminen 2020
Tränings- och medlemsavgifterna kommer att vara oförändrade under vårterminen. Fakturor kommer att skickas ut i mitten av januari via e-post och vi ber er hålla utkik efter dessa (det finns fall där utskicken har hamnat i skräpposten). Vi är en ideell förening som, förutom LOK-stöd från Riksidrottsförbundet, är beroende av medlemsintäkter för att kunna bedriva vår verksamhet. Under hösten har vi tyvärr fått lägga onödigt mycket av vår (ideella) tid på att följa upp inbetalningar där vi istället kunde lagt tiden på att utveckla verksamheten ännu mer.

Galej på Ekvallen
Vid två tillfällen, den 19/1 och 23/2,  kommer vi att vara en del av Värmdö kommuns event, Galej på Ekvallen. Det är ett initiativ där alla intresserade är välkomna att prova på de olika sporter som utövas på Ekvallen. Förutom att besökarna kommer att kunna prova på taekwondo hos oss i dojangen, så finns även möjligheten att testa konståkning, handboll, ishockey, isbandy mm. Så tipsa alla ni känner och ta med familjen ner till Ekvallen för en kul kväll med möjlighet att testa något nytt. För mer information se: https://bit.ly/2s248re

Wermdö Open 2020  
Vi har bestämt oss för att återigen genomföra vår egna tävling, Wermdö Open 2020. Preliminärt datum för detta är 23 maj. Vi är nu i uppstarten och innan vi kan kommunicera ut detta till taekwondo-Sverige så behöver vi säkerställa några saker med förbundet. Eftersom en tävling av den här storleken kräver att vi som medlemmar kommer ihop och hjälps åt, så kommer vi snart att be er som har möjlighet att hjälpa till i olika grupper.

Översikt –  tävlingar våren 2020
Helsingborg Open – ej fastställt
Malmö Open – 25 april
Lomma Cup 16-17 maj
Wermdö Open – 23 maj (prel.)

Om ni har några frågor, funderingar eller förslag på förbättringar är det som vanligt bara att höra av sig på info@wermdotkd.se

Gott slut och Gott Nytt 2020!