Nu drar vi igång höstterminen!

Vi hoppas att ni har haft en skön sommar och är riktigt sugna på att köra igång med taekwondoträningen igen. Vi är superladdade inför höstterminen och ser fram emot roliga och intensiva träningspass, tävlingar runt om i landet, Wermdö Taekwondo-dagen och en massa annat. Vi kör igång nu på torsdag den 15:e augusti klockan 18.00 med lite skön taekwondo-fys i dojangen.


Tider för höstterminen

Terminen startar den 15 augusti och avslutas den 15 december.
Träningstiderna är samma som under vårterminen förutom på torsdagar då vi slår ihop grupperna och kör ett gemensamt pass mellan 18.00-19.00. För detaljerad information se https://www.wermdotkd.se/schema/

Nytt koncept på torsdagarna – Taekwondo Mix
Vi kommer att prova ett nytt koncept för torsdagens träningar där vi kommer ha olika teman olika veckor som t.ex. taekwondoinriktade fyspass blandat med reguljära stenhårda fyspass, poomsae etc. Ett detaljerat schema kommer att skickas ut separat. Vi har slagit ihop grupperna så att vi kör ett gemensamt pass 18.00-19.00. Välkomna på säsongspremiären nu på torsdag, härlig taekwondo-fys utlovas!

Gradering
Terminens graderingar kommer att ske den lördagen den 30 november och söndagen den 1 december. Formulär för anmälan skickas ut i november.

VIKTIGT! – Uppdatera dina uppgifter i SportsAdmin
Hälften av föreningens intäkter kommer från LOK-bidrag. Vår rapportering bygger på uppgifterna i vår medlemsdatabas och vi ska nu uppdatera vårt system. Därför behöver vi er hjälp med att klicka på länken nedan och sedan skriva in era person- och kontaktuppgifter i formuläret. OBS! Detta gäller både nya och befintliga medlemmar. Det tar bara några minuter och vi kan inte nog understryka hur viktigt det här är. Tack på förhand!
https://sportadmin.se/pop/ko.asp?ID=787886723

Wermdö Taekwondo-dagen
Save the date! Lördagen den 19 oktober kommer vi att anordna ett speciellt event där alla åldrar i föreningen träffas och gör olika aktiviteter tillsammans. Självklart är det här också en dag för dig som förälder!

Terminsavgift
Kostnaden för höstterminen är:
6-12 år: 1400:-
13-20 år: 1500:-
21-99 år: 1600:-
Faktura skickas ut i samband med terminsstart.
För nya medlemmar tillkommer en kostnad för medlemsavgift (200 SEK).

Kalendarium höstterminen 2019
Här hittar du en översikt av höstens aktiviteter:
https://www.wermdotkd.se/1327-2/

Nya medlemmar i styrelsen
Sedan i mars har styrelsen två nya medlemmar; Martin Fredmark (suppleant) och Mats Hallman (ledamot). Styrelsemedlemmar sedan tidigare är Martina Danielsson (ordförande) och Johan Hellgren (ledamot). Om ni har några frågor eller funderingar kring föreningens verksamhet är ni alltid välkomna att kontakta oss på fornamn@wermdotkd.se eller info@wermdotkd.se

Välkomna till en fartfylld höst!