Hejsan alla gamla och nya medlemmar,

Både hösten och julen rusade förbi och nu har det äntligen blivit dags för en ny termin fullspäckad med taekwondo, glädje och gemenskap! Vi startar på tisdag 15/1 enligt aktuellt schema.

 1. En stor förändringen den här terminen är att vi justerar våra avgifter, något som inte hänt under många, många år. Vi arbetar hårt för att utveckla Wermdö Taekwondo till en stabil och modern förening. Förra hösten rekryterade vi vår huvudtränare Brousk Saleh för att höja nivån och kvaliteten på både träning och tävling. Under kort tid har vi sett stor förändring tack vare nytt träningsupplägg och nya rutiner. Vi har samtidigt erbjudit fler pass till samma rekordlåga terminsavgift. Detta blir första justeringen av våra avgifter för att vi skall ha möjlighet att nå föreningens mål, fortsätta satsa på dig som medlem och samtidigt bli en av Värmdös större idrottsföreningar. Mer nytt kommer under vårterminen.
 2. Föräldramötena vi hade förra terminen var klockrena med bra uppslutning, jättebra feedback och diskussioner. Vi vill att du som medlem både är och känner dig delaktig i föreningen och gemenskapen. Fortsätter vi bygga upp Wermdö TKD tillsammans kan vi ju inte misslyckas!
 3. Ibland kommer det frågor om vilken grupp man skall träna med, så här kommer ett litet förtydligande till schemat;
  Alla gamla medlemmar (ni som började förra terminen eller tidigare) ska gå i fortsättningsgrupperna uppdelat på respektive ålder.
  Alla nya medlemmar (ni som börjar den här terminen) går i nybörjargrupperna uppdelat på respektive ålder.
  +13-gruppen tränar både nybörjare och fortsättning tillsammans.
 4. Våra tidigaste helgpass har kanske varit lite för tidiga för oss morgontrötta föräldrar. Den här terminen justerar vi helgtiderna till start från kl. 10. Glöm inte titta på schemat så att ni kommer till rätt tid, pass och dag.
 5. De omtyckta och renodlade fyspassen på torsdagar är ett grymt komplement till taekwondoträningen – eller varför inte till er som vill hålla igång, men kanske inte riktigt vågar träna taekwondo. Det här passet passar både gammal som ung.
 6. Vi fortsätter med föräldrapassen på lördagar i samband med barnens nybörjarpass. Du som är förälder har därmed möjlighet att träna samtidigt som ditt barn tränar i salen bredvid. Mycket bättre än att bara sitta på bänken och titta på. Om du vill träna mer erbjuder vi upp till fyra pass/vecka för samma avgift.
 7. Vi använder oss av en app som heter Sportadmin. Varje medlem skall ha den nedladdad med ett skapat inlogg så att vi kan kontakta dig med tränings- och tävlingsinformation. Om ni inte finns med i föreningen efter ert första träningspass så meddela er ledare vid nästkommande pass för registrering.

Terminsavgifterna för VT efter justeringen:
1400 kr /termin 20-99 år
1300 kr /termin 13-20 år
1200 kr /termin 6-12 år

 • Provträning gäller vid max två tillfällen och endast för nya medlemmar.
 • Vi skickar ut en faktura på avgiften i samband med terminsstart. Får du inte detta underlag måste du meddela din ledare.
 • Betalningen ska vara oss tillhanda absolut senast 25/1.

Ha det gott under helgen så ses vi på tisdag.

VARMT VÄLKOMMEN!