Tjohoo Team Wermdö!

Först måste vi passa på att gratta alla fantastiska spelare som var och tävlade i helgen. Av sex spelare i SM tog vi hem 3 guld (Noak, Josef, Nelly), 1 silver (William) och 1 brons (Jakob). Helt otroligt!
I nybörjartävlingen hade vi tre spelare och tog hem 1 guld (Emma), 2 silver (Loke och Alex). Grymt va?

Nu på torsdag 13/12 kör vi ett extra graderingsträning istället för fyspassen för att ge er en sista chans att gå igenom era frågetecken inför helgens gradering.
Kl 17.30-18.30 – Barn
Kl. 18.30-19.30 – Vuxna och avancerade barn

På lördag 15/12 är det dags för gradering. Eftersom vi haft fokus på taktisk träning den här terminen kommer endast de mönster (poomsae) ni tränat på till ert förra graderingstillfälle att bedömas. Dvs, bortse från ev nytt mönster som finns med på graderingskriterierna + sådant vi inte gått igenom på träningspassen. Fokus den här graderingen ligger på personlig utveckling samt utveckling av befintliga tekniker och taktik.

Att tänka på inför graderingsdagen:
Fyll i graderingsblankett (i dojangen) och betala innan graderingsdagen. Kostnad för att gradera sig är 300:-. Ett grundkriterium för att få gradera sig är att ni betalat in termins- och medlemsavgiften samt har en hel och ren dobok (dräkt). Inbetalningen görs till föreningens konto 150-0206. OBS! Märk betalningen med namnet på den person som ska graderas.

Graderingstider:
Kl. 10-11.30 nybörjare 6-14 år
Kl. 11.30-13.30 fortsättning 6-14 år
Kl. 14.00-16.00 vuxna och avancerade barn
Kom i god tid innan din starttid för närvaroregistrering. Uppställning sker direkt vid starttiden.

För er som inte kan medverka på graderingsdagen, alternativt inte klarar sin gradering, erbjuder vi 1 omgraderingstillfälle den 26/1-2019. Kan man inte vara med på den dagen får man vänta till vårens graderingstillfälle.

Sista träningstillfället för i år är på tisdag 18/12.

God Jul till er alla och tack för en alldeles fantastisk termin! Det är fantastiskt roligt att se vilken utveckling ni alla har genomgått.

Allt gott!