Hejsan,

Nu har det blivit dags för en schemajustering för alla som tränar söndagens +13 pass och lördagens elitsparringpass. Dessa två pass byter dag med varandra för att alla våra tävlingsaktiva ledare ska ha möjlighet att träna på sparringpasset. Aktuellt schema ser ni här ovan och här.

Vi vill också passa på att pusha för torsdagens fyspass som är en förutsättning för alla som ska tävla, men även ett perfekt pass för alla andra som vill komplettera sin vanliga träning, bli starkare i kroppen och samtidigt förebygga skador. Inga förkunskaper behövs och alla är välkomna. Vi har justerat åldersgrupperna för dessa pass till -13 år och +13 år. Generellt sett – träna i den åldersgruppen som du vanligtvis tränar i.

För alla nya medlemmar som har Facebook så kan det vara bra att veta att vi har en sluten grupp där vi i positiv ton delar med oss av information och bilder från tävlingar och träningar. Skicka en förfrågan så går vi in och godkänner medlemskapet allt eftersom.

Har ni några frågor eller funderingar är det bara att höra av er.

Ha en fin dag!