Hejsan alla gamla och nya medlemmar,

Nu har det äntligen blivit dags för en ny termin fullspäckad med TAEKWONDO! Start på tisdag 21/8 enligt schemat.

Vi växer medvetet så det knakar för att du och/eller ditt barn ska få vara del av en stabil och utvecklande förening. Genom en öppen dialog med kommunen gällande lokalfrågor hoppas vi att vi får möjlighet att växa i lite större lokaler till nästa år, men fram till dess gör vi det bästa möjliga av det vi har.

Schemat för höstterminen blir något justerat från tidigare termin:

  1. Den stora förändringen och något som vi är EXTREMT STOLTA över att tillkännage är att vår tidigare mentor Broosk Saleh (4 Dan) kommer in som huvudtränare och coach. För er som är nya kan vi berätta att han är den som tagit fram våra duktiga instruktörer Shak, Noak, Jakob och Josef och står även bakom tidigare OS-hoppen Uno Sanli och Milad Ashna. Broosk delar vår bild av den *nya skolan* med en professionell och positiv bild av sporten och är utan att överdriva en av Sveriges absolut bästa tränare inom taekwondo. PS. För att alla nybörjare inte ska bli avskräckta så lovar vi att han är väldigt snäll också.
  2. Vi erbjuder föräldrapass på lördagar i samband med nybörjarpassen för barn. Då har du som förälder möjlighet att träna samtidigt som ditt barn tränar i salen bredvid. Mycket bättre än att bara sitta på bänken och titta på. Om du vill träna fler pass kan du komplettera din lördagsträning upp till fyra pass veckan. Priset för vuxna under hela höstterminen är 1000:- + 200:- i medlemsavgift.
  3. Vi vill göra er uppmärksamma på att tisdagstiderna i Spegelsalen i värsta fall kan bli något justerade, men vi håller tummarna för att schemat blir spikat som det ser ut idag. Om justering sker så skickas information ut på samma sätt som det här mailet.
  4. Torsdagssparringpassen är flyttade till lördagar och istället fyller vi på med styrka på torsdagarna för att du ska ha möjlighet att utveckla din taekwondo maximalt samtidigt som du förebygger skador.
  5. Helgtiderna är tidigarelagda.

Alla kallelser till träningen går ut via en app som heter Sportadmin. Vi önskar att du som är medlem laddar ned appen och skapar ett inlogg, så att vi kan kontakta dig med tränings- och tävlingsinformation.

Vi efterlyser en tävlingsansvarig eldsjäl. Styrelsen består idag av tre personer (Martina, Johan och Jimmie) och i takt med att vi växer behöver vi också delegera ut arbetsutgifter. Som tävlingsansvarig ansvarar du för kalendariumet och att skicka ut kallelse med information om att det är dags för tävling samt väsentlig information via Sportadmin till alla i tävlingsgruppen. En färdig mall används som underlag till detta. Därutöver kontrollerar man anmälningar, gal-licenser, har dialog med ansvarig coach, bokar resa och övernattning samt fungerar som kontaktperson i ärendet. Vill du vara med att hjälpa Wermdö Taekwondo Förening att bli ännu proffsigare så svara på det här mailet.

Martina och Johan har städat i Dojangen så att allt är tipptopp inför terminsstart. Nytt för terminen är också att inga privata skydd kan förvaras i lokalen utan du får ta med dig utrustningen till varje träningspass. Vi har helt enkelt ingen plats längre! Det finns kanonbra och snygga väskor i vårt Puma-sortiment som du kan beställa via Stadium. Alla privata skydd är numera ihopplockade och lagda vid sidan av mattan. Vänligen hämta er utrustning så snart som möjligt för att vi inte ska ta upp onödig plats på åskådarbänken. Klubben har västar och hjälmar att låna ut, men alla annan skyddsutrustning skall införskaffas privat.

Träningsavgifter för HT2018

Medlemsavgift:
200 kr /år – gäller för innevarande år. Ni som betalade i våras ska inte betala in denna avgift igen.

Träningsavgift:
1000 kr /termin 20-99 år
900 kr /termin 13-20 år
800 kr /termin 6-12 år

  • Provträning gäller vid max två tillfällen och endast för nya medlemmar.
  • Alla avgifter sker till vårt BG 150-0206 och ska märkas med namn på den som tränar och vad betalningen gäller. Ex: Anna Andersson, HT + medlemsavgift.
  • Du får kvitto via mail.
  • Betalningen ska vara oss tillhanda absolut senast 31/8.

 

Varmt välkomna!!