Hejsan,

Vad tiden rusar fram!! Vi har bokat Hemmestahallen för graderingsläger den 12/5 och gradering den 26/5. (Hemmestahallen är den hallen vi hade serveringen i under Wermdö Open.)

Kostnaden för graderingslägret är 100:- och swishas på plats. Har ni inte swish går det bra att göra en inbetalning i förhand till vårt BG-konto 150-0206. Känner ni er osäkra på momenten är detta ett klockrent tillfälle att öva teknikerna och ställa frågor.

Kostnad för att gradera sig är 300:-. Vi erbjuder ett kostnadsfritt omgraderingstillfälle för de som inte klarar första tillfället. Ett grundkriterium för att få gradera sig är att ni betalat in termins- och medlemsavgiften och har en hel och ren dobok (dräkt).

På lördagen den 12/5 delar vi upp oss i två olika grupper. Alla vitbältare (nybörjare) kör kl. 11:00-13:00 och alla färgbältare kör kl. 13:15-15:30.

Lördag 26/5 startar graderingen kl. 11.00 och håller på till kl. 14.00. Därefter firar vi allihopa med grill och kanske någon rolig gruppaktivitet.

Ha det gott!