Hej allihopa,

För er info kämpar vidare med lokalfrågorna och en hållbar lösning för vår utveckling. Dock har vi förstått att vi får leva med en hopslagning det här terminen till följd av att vi fortfarande är en lokaltid kort. Nu när terminen är igång ser vi att barnpasset 6-8 år på tisdagar har en högre beläggning än dito för barn 9-12 år. Vi väljer därför att dela på barngruppen 6-8 år (samma grupper som på söndagar) och slår samtidigt ihop barngruppen 9-12 år. Det blir nog lite svårt att förklara i skrift så jag staplar upp det istället.

Barn 6-8 år nybörjare kör kl. 17:00 i kampsportslokalen. Instruktör Ania Martinsson
Barn 6-8 år vit/gult -> blått bälte kör kl. 17:30-18:30 i spegelsalen. Instruktör Martina Danielsson
Barn 9-12 år nybörjare + fortsättning kör kl. 18:00-19:00 i kamsportslokalen. Instruktör Ania Martinsson.

Stort tack för er förståelse!

Varma hälsningar från Martina och Ania